Via Online Enquêtes Geld Verdienen

Je hebt ze al een keer voorbij zien komen. “€7,- per ingevulde enquête”. Daarmee kan je toch makkelijk geld mee verdienen? Veel bedrijven die een klantenonderzoek houden benaderen jongeren omdat ze heel makkelijk een zakcentje willen verdienen. Maar hoe zit dit echt nou in elkaar en kan je hier makkelijk geld mee verdienen?

Om dit makkelijk in beeld te brengen heb ik onderzoek gedaan naar verschillende enquête sites. Dit soort bedrijven worden ook wel onderzoek panelen genoemd. Ondernemers benaderen panelen om klantenonderzoek te doen wat een groot bereik heeft. Natuurlijk wil de gebruiker hier ook iets terug voor hebben. Meeste sites werken met een puntensysteem. Wanneer een redelijk aantal punten ontvang, kan je dat inwisselen voor echt geld.

"Punten inwisselen voor geld?"

Panelclix

Panelclix werkt dus ook met een puntensysteem. Wanneer je een enquête vul kan je dus punten krijgen. Het aantal punten verschilt per enquête. Het fijne hieraan is, is dat je het gelijk kan laten uitbetalen in plaats van kortingsbonnen krijgen. Volgens verschillende gebruikers zou je er niet gelijk rijk van kunnen worden maar het is wel makkelijk geld verdienen. Je kan ook sneller geld verdienen als jij je vrienden overhaal om ook enquêtes in te vullen. Jij krijgt dan ook een klein percentage wat zij hebben verdiend.

Opinieland

Via Opinieland werk je met hetzelfde systeem. Deze vragenlijsten worden vaak samengesteld door bedrijven die als doel hebben om hun producten en diensten te verbeteren. Dat klinkt toch simpel? Je verdient eigenlijk best weinig per enquête en ze duren wel tussen de 5 en 8 minuten lang. De presentatie van geld verdienen word groter gemaakt dan dat het daadwerkelijk is. 

Is het dus een aanrader?

Voor jongeren kan dit wel een simpele manier zijn om wat bij te verdienen maar ik denk dat je met een bijbaantje bij een supermarkt meer verdient. Bij beide sites zijn er geen verplichtingen aan gekoppeld. Dus je bent vrij om je af te melden wanneer je wilt. Vergoedingen worden direct bijgeschreven op je saldo en je saldo wordt snel overgemaakt naar je bankrekening. Wij denken dat je rond de €50,- per maand zal verdienen als je actief meedoet.

0
Eindbeoordeling

Hoe meld ik mij gratis aan?

De belangrijkste tip die we je voordat je jezelf aanmeld mee kunnen meegeven is dat het niet jouw huidige baan kan vervangen. Je kan af en toe wat extra bijverdienen en daarmee sparen voor wat extra geld of een cadeaubon. Aanmelden is volledig gratis en zo geregeld!