Trend van 2020: OnlyFans

OnlyFans is net als een social media platform. Als je unieke of leuke content post dan krijg je sneller meer volgers erbij. Hoe zorg je dan ervoor dat mensen voor jouw content betalen?

Geld verdienen met pikante foto’s? Dat kan dankzij het platform OnlyFans. Iedereen kan zijn foto’s delen en kijkers kunnen via een abonnementsbasis foto’s zien van zijn/haar creator. Maar hoeveel kan je verdienen met OnlyFans? In dit artikel vertellen wij wat het allemaal inhoud. Deze artikel is bedoeld voor informatieve doeleinden. Het is niet te bedoeling dat wij jullie aansturen.

Wat is OnlyFans?

OnlyFans is opgericht door Fenix International in London. Het is een content abonnement service waarbij content creators geld kunnen verdienen van gebruikers die geabonneerd zijn op hun content. Hiermee kunnen creators maandelijks, eenmalig of per bericht fooi ontvangen. Creators ontvangen 80% van de omzet waarbij 20% naar het bedrijf gaat. Het bedrijf heeft momenteel 24 miljoen geregistreerde gebruikers en 450.000 content creators.

Is OnlyFans veilig?

Als iemand anders jouw volwassen content deelt zonder jouw toestemming kan dat een creators nachtmerrie zijn. Om dat te voorkomen kan je een watermark toevoegen op foto’s en video’s waardoor ze een copyright bescherming krijgen. Als het toch gebeurt dan kan je gratis in contact komen met OnlyFans Copyright team.

Hoe werkt het?

OnlyFans is net als een social media platform. Als je unieke of leuke content post dan krijg je sneller meer volgers erbij. Hoe zorg je dan ervoor dat mensen voor jouw content betalen? Iedereen kan OnlyFans gebruiken want het werd als eerst gebruikt door schrijvers, artiesten, fitnestrainers en meer. Dit jaar is het gebruik van volwassen content gestegen door foto’s, video’s en interacties met fans via chatberichten aan te bieden. OnlyFans wordt vooral gebruikt door beroemdheden en influencers aangezien zij al een groot publiek kan trekken.

Kan het ook anoniem?

Jazeker! Je kan een anoniem zijn door een artiestennaam te gebruiken en zelfs delen van je lichaam gebruiken (zonder je gezicht te laten zien). Het is altijd een goed idee om anoniem te zijn als en wanneer je zich meer op je gemakt voelt. Het is oké om verlegen te zijn, zelf bij OnlyFans.

Hoeveel verdient een creator?

Dat verschilt meestal aan de prijzen. Sommige hebben een duurdere abonnementsservice en andere krijgen veel meer fooi. Top OnlyFans creators kan ongeveer $3.000 dollar per maand verdienen. Het ligt echt aan hoeveel je ervoor over hebt.

In een interview bij Logan Paul heeft Belle Delphine, een bekende OnlyFans Creator, aangegeven dat ze $35 dollar per maand per abonnee vraagt. Hoeveel abonnees ze heeft wil ze niet zeggen maar ze laat wel weten dat ze ongeveer 1 miljoen dollar per maand verdiend. Dit wil wel zeggen dat ze exclusieve content deelt aangezien Cardi B maar 5 dollar per maand vraagt.